გთავაზობთ ბუნებრივი ინგრედიენტებით მოსამზადებელი ჩაის რეცეპტს, რომელიც გაგიუმჯობესებთ ჯანმრთელობას და გაგიძლიერებთ ორგანიზმს!

ჯანჯაფილს უამრავ სასარგებლო თვისებებთან ერთად გააჩნია ძლიერი ანთების საწინააღდმეგო და ანტივირუსული მოქმედბებიც, ის მდიდარია კალიუმითა და C ვიტამინით. აუმჯობესებს იმუნიტეტს, საჭმლის მონელებას, ეფექტურია ასთმის დროს, აყუჩებს ტკივილს და ებრძვის სისხლძარღვების დაავადებებს.

ჯანჯაფილის ჩაი

ინგრედიენტები

– ¼ ჩ/კ დაფქვილი ჯანჯაფილი
– ¼ ჩ/კ დაფქვილი კურკუმა
– 1 ჭ წყალი
– ქოქოსის რძე
– თაფლი

მომზადება:

1. აადუღეთ წყალი
2. დაუმატეთ ჯანჯაფილი და კურკუმა
3. გააჩერეთ 7-20 წუთით
4. დაუმატეთ ქოქოსის რძე
5. გაწურეთ ჩაი და ჩაასხით ჭიქაში

მიიღეთ ეს უებარი საშუალება და უზრნეთ საკუთარ ორგანიზმზე სასარგებლო ბუნებრივი ინგრედიენტების დახმარებით!

Facebook კომენტარები