თირკმლებში კენჭების არსებობის დროს გამოიყენეთ ეს საშუალება ყოველ დღე!
ამ სტატიაში ჩვენ ვისაუბრებთ ერთ ძალიან ძველ რეცეპტზე, ეს რეცეპტი მრავალი ათეული წელია გამოიყენება ჯანმრთელობის სხვადასხვა პრობლემის სამკურნალოდ.
ის შეიცავს სამ კომპონენტს, რომლებსაც აქვთ უნიკალური სამკურნალო თვისებები და მათი კომბინაცია არის ჩვენი ჯანმრთელობის მრავალი პრობლემის ბუნებრივი გადაწყვეტა.
ალოე და თაფლი შეიცავს უამრავ სასარგებლო და მკვებავ თვისებებს, ლიმონი კი ჩვენი ორგანიზმის ერთ-ერთი უდიდესი ანტიოქსიდანტი და გამწმენდია.
ალოე ვერა ერთ-ერთი ყველაზე სამკურნალო მცენარეა ჩვენი ჯანმრთელობისთვის, ამიტომ ეხმარება უამრავ დაავადებასთან ბრძოლაში.
ეს უნიკალური საშუალება დაგეხმარებათ შემდეგი დაავადებების სამკურნალოდ:
კოლიტი, გასტრიტი, წყლული, ამცირებს ავთვისებიანი სიმსივნეების პროგრესირებას და ზრდას. ართრიტი. ამცირებს ანთებას, განსაკუთრებით კუჭ-ნაწლავის ტრაქტში. ასტაბილურებს შაქრის, ქოლესტერინის, ტრიგლიცერიდების, არტერიული წნევის დონეს. გვეხმარება ჩვენი ორგანიზმის ალკალიზაციაში. ხელს უშლის თირკმლებში ქვების წარმოქმნას. გვიცავს სტრესისგან. ხელს უწყობს კანზე ჭრილობების შეხორცების დაჩქარებას. აღადგენს ჩვენი სხეულის უჯრედებს. ხელს უწყობს ნაწლავების მოძრაობას, აღმოფხვრის ყაბზობას და სხვა.
მოდით გადავიდეთ სიროფის რეცეპტზე:
მის მოსამზადებლად თქვენ დაგჭირდებათ:
- ¼ ლიტრი თაფლი,
- 4 დიდი ალოე ვერას ფოთოლი,
- 2 ლიმონი (ან ცაცხვი) კანით.
მომზადება:
ალოეს ფოთლები გარეცხეთ გამდინარე წყალში და მოაჭერით კანი, შითავსი გელი კი ამოიღეთ, შემდეგ გარეცხეთ ლიმონი და გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ახლა შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი ბლენდერში და კარგად დააბლენდერეთ, რომ მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.
მიღებული მასა გადაწურეთ და მოათავსეთ შუშის ქილაში, რომელიც უნდა შეინახოთ მაცივარში.
მიღება:
მიიღეთ 1 ჩაის კოვზი დილით და შუადღისას ჭამის შემდეგ ერთი კვირის განმავლობაში, შემდეგი ერთი კვირა მიიღეთ მხოლოდ 1 ჩაის კოვზი დილით.
ამ მკურნალობის შემდეგ აუცილებლად უნდა დაისვენოთ 1 კვირა, შემდეგ კი საჭიროების შემთხვევაში გაიმეოროთ.
ამ სიროფს არც თუ ისე სასიამოვნო გემო აქვს, მაგრამ თუ ის იხსნება მცირე რაოდენობით წყალში ან წვენში, მაშინ სავსებით შესაძლებელია დალევა.
ინახება შუშის ქილაში და მაცივარში. შენახვის ვადა 1 თვე.