გთავაზობთ ბუნებრივი ინგრედიენტებით მოსამზადებელი ჩაის რეცეპტს, რომელიც გაგიუმჯობესებთ ჯანმრთელობას და გაგიძლიერებთ ორგანიზმს!
ჯანჯაფილს უამრავ სასარგებლო თვისებებთან ერთად გააჩნია ძლიერი ანთების საწინააღდმეგო და ანტივირუსული მოქმედბებიც, ის მდიდარია კალიუმითა და C ვიტამინით. აუმჯობესებს იმუნიტეტს, საჭმლის მონელებას, ეფექტურია ასთმის დროს, აყუჩებს ტკივილს და ებრძვის სისხლძარღვების დაავადებებს.
ჯანჯაფილის ჩაი
ინგრედიენტები
– ¼ ჩ/კ დაფქვილი ჯანჯაფილი
– ¼ ჩ/კ დაფქვილი კურკუმა
– 1 ჭ წყალი
– ქოქოსის რძე
– თაფლი
მომზადება:
1. აადუღეთ წყალი
2. დაუმატეთ ჯანჯაფილი და კურკუმა
3. გააჩერეთ 7-20 წუთით
4. დაუმატეთ ქოქოსის რძე
5. გაწურეთ ჩაი და ჩაასხით ჭიქაში
მიიღეთ ეს უებარი საშუალება და უზრნეთ საკუთარ ორგანიზმზე სასარგებლო ბუნებრივი ინგრედიენტების დახმარებით!