ჯანჯაფილის წყალი: ყველაზე ჯანსაღი სასმელი, რომელსაც შეუძლია ცხიმის წვა წელის, ზურგისა და თეძოს არეში. შედეგი გაგაოცებთ!

დღესდღეობით ბევრი ადამიანის მთავარი საზრუნავი წონის დაკლებაა. შეგიძლიათ იპოვოთ ბევრი ბუნებრივი საშუალება წონის დაკლებისთვის, მაგრამ მათი უმეტესობა არც თუ ისე ეფექტურია და შედეგით კმაყოფილი არ იქნებით.

აქ ჩვენ გაჩვენებთ რეცეპტს წონის დაკლებისა და ჯანმრთელობის გასაუმჯობესებლად ძალიან ეფექტური გზით. ეს სტატია ყურადღებას ამახვილებს ჯანჯაფილის წყალზე და მის ეფექტურობაზე ჯანმრთელობის გასაუმჯობესებლად. ის წონის დაკლებაში დაგეხმარებათ.

ეს რეცეპტი არა მხოლოდ წონის დაკლებაში დაგეხმარებათ, არამედ ბევრ სარგებელს მოუტანს თქვენს ჯანმრთელობას.

ჯანჯაფილის წყლის რეცეპტი:

მისი შემადგენელი კომპონენტებია:

რამდენიმე ცალი ჯანჯაფილის ფესვი (წვრილად დაჭრილი)

ცოტა ლიმონის წვენი (სურვილისამებრ)

1,5 ლ წყალი

ჯანჯაფილის წყლის მომზადება:

აადუღეთ წყალი და დაამატეთ ჯანჯაფილი, რომელიც წინასწარ გექნებათ წვრილად დაჭრილი. ნარევი ადუღეთ თხუთმეტი წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოდგით, გააგრილეთ და შედგით მაცივარში. გაცივდეს, შემდეგ გამოიღეთ და გაწურეთ სუფთა მარლის დახმაებით. სითხე ჩაასხით ჭიქაში, შემდეგ შეგიძლიათ დაამატოთ ლიმონის წვენი თუ გსურთ. დალიეთ ერთი ჭიქა დილით უზმოზე, მეორე კი სადილამდე.

ეს სითხე გვეხმარება ჯანმრთელობის გაუმჯობესებაში. კერძოდ კი..

ამცირებს არტერიულ წნევას.

ანტიოქსიდანტი: ჯანჯაფილის წყალს აქვს ორგანიზმში თავისუფალი რადიკალების მოკვლის უნარი და ეს ხელს უშლის ქსოვილებისა და ორგანოების დაზიანებას.

ამცირებს ქოლესტერინს: ეს მცენარე ამცირებს ქოლესტერინის მაღალ დონეს და ხელს უშლის მასთან დაკავშირებულ დაავადებებს.

ანთების საწინააღმდეგო თვისებები: აჩერებს ანთებას და გეხმარებათ ყველა სახის კიბოს წინააღმდეგ ბრძოლაში.

ჯანჯაფილის წყლის სხვა დადებითი ეფექტები:

აუმჯობესებს ცირკულაციას: თუთია და მაგნიუმი შედის ჯანჯაფილის შემადგენლობაში და იგი გადამწყვეტია სისხლის კარგი მიმოქცევისა. ჯანჯაფილი ასევე აჩერებს ღვიძლში ქოლესტერინის დაგროვებას და იცავს მას მრავალი დაავადებისგან. ეს ამცირებს ოფლიანობას და სითბოს.

აუმჯობესებს საკვები ნივთიერებების შეწოვას: თუ რეგულარულად სვამთ ჯანჯაფილის წყალს, ორგანიზმს ექნება საჭირო საკვები ნივთიერებები და გააუმჯობესებს საკვები ნივთიერებების შეწოვას.

ეხმარება გრიპის დროს: მისი ამოსახველებელი თვისებების გამო, რომლებიც ძალიან სასარგებლოა, ჯანჯაფილი იცავს ორგანიზმს გრიპისა და გაციებისგან.

აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას: ჯანჯაფილი აუმჯობესებს საკვები ნივთიერებების შეწოვას, რითაც აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას. ის ამშვიდებს გაღიზიანებულ კუჭს და აქრობს დისპეფსიას და მეტეორიზმს.

აძლიერებს იმუნურ სისტემას: როგორც აღვნიშნეთ, ჯანჯაფილი აუმჯობესებს იმუნურ სისტემას და იცავს თქვენს ორგანიზმს სხვადასხვა ქრონიკული დაავადებებისა და ინფექციებისგან.

ხსნის სახსრების ტკივილს: ჯანჯაფილი ამშვიდებს სახსრების ტკივილს და ამცირებს ანთებას, რადგან მას აქვს ანთების საწინააღმდეგო თვისებები.

Facebook კომენტარები