მიირთვით 6 კბილი შემწვარი ნიორი და სამუდამოდ დაემშვიდობეთ გახშირებულ გაციებასა და დახშულ არტერიებს!
ნიორი ცნობილია თავისი სამკურნალო თვისებებით და სასარგებლოა მრავალი დაავადებისა და ჯანმრთელობის პრობლემის სამკურნალოდ. ნიორი შეიცავს ანტიბაქტერიულ და ანთების საწინააღმდეგო თვისებებს, რომლებიც შესანიშნავად მოქმედებს ფიზიკურ პრობლემებზე მარტივად.
ნიორი შეიცავს ალიცინს, რომელიც პასუხისმგებელია ნივრის ანტიბაქტერიულ თვისებებზე. რამდენიმე მკვლევარმა დაამტკიცა, რომ ალიცინი ამცირებს არტერიულ ჰიპერტენზიას, მოქმედებს როგორც სიმსივნის საწინააღმდეგო აგენტი და არის ანტიოქსიდანტების კარგი წყარო.
ეს სტატია ეძღვნება იმ ადამიანებს, ვისაც უყვარს ნივრის ჭამა და დაინტერესებულია ნივრის შემდგომი სარგებელით.
ახლა მოდით უფრო დეტალურად გავიგოთ რა ემართება თქვენს სხეულს, როდესაც მიირთმევთ 6 კბილ შემწვარ ნიორს:
• პირველ საათში:
ერთი საათით ადრე, სანამ ნიორი მზად იქნება თქვენს საჭმლის მომნელებელ სისტემამდე მისასვლელად. თქვენი სხეული ითვისებს საკვებ ნივთიერებებს და სხვა კომპონენტებს. ნიორი გადადის თქვენს სხეულში და ერევა თქვენს სისხლძარღვში.
• 2-4 საათის განმავლობაში:
ნივრის მიღებიდან 2-4 საათის შემდეგ ალიცინი იწყებს მოქმედებას. ის პირდაპირ ააქტიურებს მოდუნებულ უჯრედებს. ის ხელს უშლის დაავადებული უჯრედების გაჩენას და ქმნის დამცავ ფარს, რომელიც ხელს უშლის დაავადებული უჯრედების გაჩენას.
• 4-6 საათის შემდეგ:
ამ პერიოდის განმავლობაში, თქვენი მეტაბოლური მაჩვენებელი იწყებს ნივრის ჯანმრთელობის სარგებლობის აღიარებას. ექსპერტებმა განაცხადეს, რომ ნიორი ზრდის თქვენს ორგანიზმში T უჯრედების რაოდენობას, რომლებიც გიცავთ რამდენიმე დაავადების, გაციებისა და გრიპის სიმპტომებისგან.
• 6-10 საათის შემდეგ:
ნიორი ახლა მთლიანად შეიწოვება თქვენს ორგანიზმში. ის კლავს ყველა იმ მავნე ბაქტერიას თქვენს სხეულში და აღმოფხვრის დაავადებულუჯრედებს თქვენს ტვინში.
• 10-24 საათის შემდეგ:
- არეგულირებს ქოლესტერინის დონეს და აქრობს LDL ან ცუდ ქოლესტერინს.
- ასუფთავებს არტერიებს და ხელს უშლის გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებს.
- არეგულირებს მაღალ წნევას.
- აძლიერებს იმუნიტეტს და უზრუნველყოფს სტრესისგან განთავისუფლებას.
- სასარგებლოა ჯანსაღი ძვლებისა და კუნთებისთვის.
როგორ მოვამზადოთ შემწვარი ნიორი:
როგორც სტატიის დასაწყისში აღვნიშნეთ, დაგჭირდებათ 6 კბილი ნიორი და შემდეგ მიჰყევით ინსტრუქციას:
- ჯერ ღუმელი წინასწარ უნდა გააცხელოთ, შემდეგ ნივრის ბოლქვს თხელი ფენა მოაჭრათ და კანი ნივრის თითოეულ კბილზე დარჩეს. არ მოაშოროთ კანი.
- ფორმას ზეთი წაუსვით და ნიორი ალუმინის ფოლგაში შეახვიეთ.
- გააჩერეთ 30 წუთი ან სანამ ნივრის ბოლქვი რბილი არ გახდება. ახლა გააცივეთ 5-10 წუთის განმავლობაში და შემდეგ სათანადოდ მოაცილეთ დარჩენილი კანი. გაიმეორეთ ეს პროცესი თვეში ერთხელ მაინც, რათა მიიღოთ მისი სარგებელი.