ჯანჯაფილის წყალი ჯანსაღი სასმელია, რომელიც წარმატებით წვავს ზედმეტ ცხიმს წელზე, მუცელზე და ბარძაყებზე!
თუ თქვენ ეძებთ წონის დაკარგვის ეფექტურ საშუალებას, თქვენ სწორ ადგილას ხართ. ეს რეცეპტი არა მხოლოდ გაადნობს ზედმეტ ცხიმს, რომელსაც ვერ იშორებთ, არამედ გააუმჯობესებს თქვენს ჯანმრთელობას.
ჯანჯაფილის წყლის რეცეპტს, რომელსაც ჩვენ გირჩევთ, შეუძლია სასწაულების მოხდენა როგორც თქვენი ჯანმრთელობისთვის, ასევე წონის შესამცირებლად.
ეს სასმელი არა მხოლოდ გამაგრილებელია, არამედ შესანიშნავია დეტოქსიკაციისთვის და ცხიმების გასაოცარი წვისთვის.
წაიკითხეთ და გაიგეთ როგორ დაიკლოთ წონა და გააუმჯობესოთ ჯანმრთელობა ქვემოთ მოცემული ინგრედიენტით.
მის მოსამზადებლად თქვენ დაგჭირდებათ:
ერთი ან ორი სუფრის კოვზი გახეხილი ჯანჯაფილი
ერთი ცალი ლიმონი
ლიტრანახევარი ადუღებული და გაციებული წყალი
მომზადება:
პირველი რაც უნდა გააკეთოთ ეს არის წყლის ადუღება და გაცივება. ამის პარალელურად აიღეთ ჯანჯაფილი და გაასუფთავეთ. შემდეგ გახეხეთ წვრილ სახეხზე. შემდეგ გარეცხეთ ლიმონი და დაჭერით წვრილად ან გახეხეთ კანიანად. სამივე ინგრედიენტი მოათავსეთ თერმოსში და გააჩერეთ დაახლოებით ოთხი ან ხუთი საათის განმავლობაში. დროის გასვლის შემდეგ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნაყენი წონის დასაკლებად.
მიღების წინ (სურვილისამებრ) დაუმატეთ ერთი ჩაის კოვზი თაფლი. მიიღეთ ერთი ჭიქა ნაყენი ყოველი ჭამის წინ სასურველი წონის მიღებამდე.
ჯანჯაფილის წყალი და მისი ჯანმრთელობის სარგებელი
არეგულირებს ქოლესტერინს
ჯანჯაფილის წყალი ძალზე სასარგებლოა LDL ქოლესტერინის დონის შესამცირებლად, რაც არაერთხელ უკავშირდებოდა გულის დაავადებებს. ეს არის საოცარი სისხლის გამათხელებელი, რომელიც ასევე აქვეითებს არტერიულ წნევას და ხელს უშლის სიცოცხლისთვის საშიშ დაავადებებს.
ანთების საწინააღმდეგო
ჯანჯაფილის ძლიერი ანთების საწინააღმდეგო თვისებების გამო, ჯანჯაფილის წყალს შეუძლია შეამციროს ანთება, სახსრების ტკივილი და შეშუპება, როგორიცაა რევმატიზმი ან ოსტეოართრიტი. სამედიცინო კვების ჟურნალმა გამოაქვეყნა სტატია, სადაც ნათქვამია, რომ ჯანჯაფილს აქვს საოცარი ანთების საწინააღმდეგო თვისებები და შეუძლია შეამციროს ანთება სხეულის ყველა ნაწილში.
მარტივი ანტიოქსიდანტური
ჯანჯაფილი მდიდარია ანტიოქსიდანტებით, რომლებიც ანეიტრალებს ორგანიზმში თავისუფალი რადიკალების მიერ გამოწვეულ ზიანს. თავისუფალი რადიკალები სერიოზულად მოქმედებს უჯრედების ფუნქციაზე, იწვევს უჯრედულ დაზიანებას, რაც ხშირად იწვევს უჯრედების დაავადებების განვითარებას.