თუ 35 წელს გადაცილებული ხართ და გსურთ წონაში სწრაფად დაკლება, მაშინ ეს შეიკი თქვენთვისაა. დაიკელით წონაში მარტივად!
წონის დაკლება ხშირად რთულია ბევრი ადამიანისთვის და დროთა განმავლობაში. ეს პროცესი გართულებულია, რადგან მეტაბოლიზმი იცვლება ჩვენს ორგანიზმში.
გაგაცნობთ წარმოუდგენელ რეცეპტს, რომელიც ძალიან ეფექტურია წონის სწრაფი დაკლებისთვის. თქვენ უბრალოდ უნდა აიღოთ ინგრედიენტები და მიჰყვეთ მომზადებისა და მოხმარების ინსტრუქციას.
წონის დაკლების სწრაფი რეცეპტი
კარგი ამბავი ის არის, რომ ეს ფანტასტიკური სასმელი დაგეხმარებათ სწრაფად და ეფექტურად დაუბრუნდეთ ფორმას.
ეს არის ინგრედიენტები, რომლებიც დაგჭირდებათ ამ შესანიშნავი სასმელის მოსამზადებლად:
- 8 ჭიქა მინერალური წყალი
- 1 ჩაის კოვზი დარიჩინის ფხვნილი
- 1 ჭიქა ორგანული მთლიანი შვრია
- 1 სუფრის კოვზი ნატურალური თაფლი
მომზადების წესი:
ჯერ შვრია 7 საათის განმავლობაში წყალში უნდა დაალბოთ, სანამ წყალი რძიანი თეთრი გახდება. ამ დროის გასვლის შემდეგ გადაწურეთ და დაამატეთ მარცვლეულს თაფლი, დარიჩინი და წყალი. შეურიეთ და შეინახეთ შიგთავსი მაცივარში.
მიღების წესი:
საუზმის დროს რეკომენდებულია ერთი ჭიქა შვრიის წყალის მიღება, ხოლო მეორე ჭიქა უნდა მიიღოთ ლანჩამდე 10 წუთით ადრე.
შვრიის სარგებელი ორგანიზმისთვის
1.აქვს დეპურაციური ეფექტი
მათში შემავალი ამინომჟავები ხელს უწყობს ორგანიზმს გამოიმუშაოს ლეციტინი ღვიძლში, რაც მას უფრო ეფექტურს ხდის ორგანიზმის დეტოქსიკაციაში. გარდა ამისა, მისი ჩვეულებრივი მოხმარება ხელს უწყობს არტერიების კედლების გაწმენდას, რაც ხელს უშლის ნადების წარმოქმნას.
2. დაბალკალორიული ეს სუპერ მარცვლეული ძალიან დაბალკალორიულია და ასევე იძლევა დამამშვიდებელ ეფექტს, რომელიც თრგუნავს მადას და უზრუნველყოფს მიკროელემენტებს, ბოჭკოებს, ჯანსაღ ცხიმებს, ვიტამინებს და მინერალებს.
3. ამცირებს ცუდ ქოლესტერინს
ორგანიზმში ქოლესტერინის შესამცირებლად, უბრალოდ მიირთვით ერთი ჭიქა შვრიის ფაფა უზმოზე. ომეგა-6-ისა და ლინოლეინის მჟავის მაღალი შემცველობა ამცირებს ქოლესტერინს და ამით იცავს გულს.
4. შაქრის კონტროლის შესანიშნავი ალტერნატივა
ეს მარცვლეული რეკომენდირებულია დიაბეტით დაავადებულთათვის, რადგან მის შემადგენლობაში შემავალი ბოჭკოვანი აუმჯობესებს სახამებლის მონელებას და ამით ინარჩუნებს სტაბილურ გლიკემიურ დონეს.