გამოიყენეთ ხახვის კანის ნახარში ჯანმრთელობის გასაუმჯობესებლად! ის კურნავს ისეთ დაავადებებს როგორიცაა: გულ სისხლძარღვთა დაავადებას, ტიპი 2 დიაბეტს და კუჭ-ნაწლავის პრობლემებს!

იცოდით, რომ ხახვის კანში არის ანტიოქსიდანტების ძლიერი დონე და სამკურნალო საშუალებების მთელი რიგი. ხახვის ყავისფერი კანი და გარე ფენები შეიცავს ბოჭკოს, ფლავონოიდებს და სხვადასხვა ანტიოქსიდანტებს. ხახვი დატვირთულია A, C, E ვიტამინების მდიდარი დოზით და ანტიოქსიდანტებით, რომლებიც იცავს კანის უჯრედებს თავისუფალი რადიკალების დაზიანებისგან.

მისი გამოყენების შემდეგ თქვენი კანი გახდება ახალგაზრდა და თქვენი სხეული ოპტიმალურად იმუშავებს.

ხახვის კანს აქვს უფრო მეტი ანტიოქსიდანტი, ვიდრე თავად ხახვს. ხახვის კანი შეიცავს ძლიერ მცენარეულ პიგმენტს, რომელსაც ეწოდება კვერცეტინი, რომელიც ამცირებს არტერიულ წნევას და ხელს უშლის არტერიების დახშობას.

ხახვის კანის მიღება მკვეთრად ამცირებს:

გულ-სისხლძარღვთა დაავადების, სიმსუქნეს, ტიპი 2 დიაბეტს, კუჭ-ნაწლავის პრობლემებს, ხახვის კანს აქვს ანტიკარცინოგენული, სოკოს საწინააღმდეგო, ანტიბაქტერიული და ანტიოქსიდანტური თვისებები.

როგორ უნდა მოვიხმაროთ ხახვის კანი, რომ მთელი ეს სარგებელი მივიღოთ?

ამის კარგი საშუალებაა ხახვის ჩაი. ხახვის კანი იდეალური დეტოქსიკაციის საშუალებაა. გამოიყენეთ მისი კანი ჯანმრთელობის გასაოცარი სარგებლობისთვის ძლიერი, სამკურნალო ცხელი ჩაის ყოველდღიურად მომზადებით. შუშის ქილაში მოათავსეთ ხახვის კანი და ხახვის გარე ფენები. ზემოდან დაასხით ცხელი წყალი და გააციეთ თხუთმეტი წუთის განმავლობაში. გაწურეთ და ჩაი ძილის წინ დალიეთ.

კვლევამ აჩვენა, რომ ხახვის ქერქს აქვს მაღალი დიეტური ბოჭკოები

კვლევის თანახმად, ყავისფერი ხახვის კანი შეიძლება გამოყენებულ იქნას, როგორც ღირებული დიეტური ინგრედიენტი, რადგან ის ძალიან მაღალია უხსნად დიეტური ბოჭკოებით. ხსნადი და უხსნადი ბოჭკოები ორგანიზმისთვის შეუნელებელია. ბოჭკოვანი არ შეიწოვება სისხლში, მაგრამ გამოიყოფა ორგანიზმიდან. უხსნადი ბოჭკო შლის ტოქსიკურ ნარჩენებს მსხვილი ნაწლავიდან და ინარჩუნებს ნაწლავის pH-ს ოპტიმალურ დონეზე. უხსნადი ბოჭკოვანი ინარჩუნებს სხეულს ჯანმრთელობას და ხელს უწყობს ნაწლავის მოძრაობას. ეს ხელს უშლის სიმსივნური ნივთიერებებისგან მიკროორგანიზმების წარმოქმნას.

ბოჭკოების მიღება ასევე ხელს უწყობს მრავალი დაავადების რისკის შემცირებას, როგორიცაა გულ-სისხლძარღვთა დაავადებები, მსხვილი ნაწლავის კიბო, სიმსუქნე და ტიპი 2 დიაბეტი. მძლავრი ფენოლური ნაერთები, კერძოდ კვერცეტინი და სხვა ღირებული ფლავონოიდები, ასევე აღინიშნა კვლევაში. ფლავონოიდები მცენარის ნაწილებია, რომლებსაც აქვთ სამკურნალო თვისებები.

შემდეგ ჯერზე, როცა სამზარეულოში ხახვს დაჭრით, დაფიქრდით, სანამ ხახვის კანს გადააგდებთ. რატომ უნდა გადაყაროთ ანტიოქსიდანტების ასეთი საოცარი წყარო?

Facebook კომენტარები