ეს ჯანჯაფილის ჩაი ასუფთავებს ღვიძლს და ანადგურებს სერიოზულ დაავადებებს – იხილეთ რეცეპტი!

ამ ყველაფერთან ერთად კი, ხსნის თირკმლის ქვებს!ჩაი შედგება ჯანჯაფილით, რაც მას აძლიერებს ანტიბაქტერიული, ანტიპარაზიტული და ანთების საწინააღმდეგო თვისებების გამო. ამ ჩაის კოჭა ხელს უწყობს ტკივილს, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას და იმუნურ სისტემას ორგანიზმში და ნაჩვენებია, რომ იგი ებრძვის გულსისხლძარღვთა დაავადებებს.

ჯანჯაფილი ჩაის ჭიქა დაგეხმარებათ სწრაფად გადალახოთ ჯანმრთელობის პრობლემები, როგორიცაა ასთმა. ეს არის მაგნიუმის, ვიტამინი C და სხვადასხვა მინერალების მდიდარი წყარო, რაც მას საშუალებას აძლევს, გრძელვადიან პერიოდში შეინარჩუნოს ჯანმრთელობა.

გარდა ამისა, ჯანჯაფილის ჩაი ასევე სასარგებლოა ღვიძლის გაწმენდისა და თირკმელებში კენჭების დასაშლელად. ზოგიერთი ბოლოდროინდელი გამოკვლევის თანახმად, კოჭას ჩაის შეუძლია გაანადგუროს კიბოს უჯრედები, ორგანიზმში ჯანსაღი უჯრედების პროლიფერაციის დარღვევის გარეშე.

ჯანჯაფილის ჯანმრთელობის სარგებელი:

ჯანჯაფილის ჩაის აქვს უზარმაზარი ჯანმრთელობის სარგებელი. ის პოპულარულია ალტერნატიულ მედიცინაში და გამოიყენება ჯანმრთელობის მრავალი პრობლემის დროს. აქ მოცემულია იმ დაავადებების ჩამონათვალი, რომელთა განკურნება შესაძლებელია ჯანჯაფილის მარტივი ჩაის საშუალებით.

როგორც მოგეხსენებათ, ჯანჯაფილის ჩაი ეფექტური მკურნალობაა ვირუსული დაავადებების დროს, როგორიცაა გაციება, გრიპი და ჰერპესი. ასევე ინარჩუნებს გულის ჯანმრთელობას და ხელს უშლის ინსულტის რისკს.

ჯანჯაფილის ჩაი ასევე გამოიყენება თავის ტკივილისა და კუნთების ტკივილის სამკურნალოდ, ტკივილის შემსუბუქებელი თვისებების გამო. ჯანჯაფილის ჩაი მდიდარია ანტიოქსიდანტებით, რაც ხელს შეუწყობს იმუნიტეტის გაუმჯობესებას და ინფექციასთან ბრძოლას.

ჯანჯაფილის ჩაის აქვს გამათბობელი თვისებები, რაც ხელს უწყობს სისხლის მიმოქცევის გაუმჯობესებას და სხეულის სხვადასხვა ნაწილში ვიტამინების, მინერალებისა და ჟანგბადის სწორად მომარაგებას.

ჯანჯაფილი ჩაის რეცეპტი: გთავაზობთ მარტივი რეცეპტს ჯანჯაფილის დაუჯერებელი ჩაისთვის. ამ რეცეპტების ინგრედიენტები ხელმისაწვდომი უნდა იყოს თქვენს სამზარეულოში, ასე რომ ამ ჩაის დამზადება შეგიძლიათ ნებისმიერ დროს.

თქვენ დაგჭირდებათ: თაფლი – 1 სუფრის კოვზი; ქოქოსის რძე – 2 სუფრის კოვზი
კურკუმის ფხვნილი ¼ ჩ.კ; ჯანჯაფილის ფხვნილი – ¼ ჩ.კ; წყალი – 1 ჭიქა

ინსტრუქცია: აიღეთ 1 ჭიქა წყალი და გააცხელეთ დაბალ ცეცხლზე; მას შემდეგ, რაც წყალი დაიწყებს დუღილს, დაუმატეთ ¼ ჩ.კ. თითოეული კურკუმა და ჯანჯაფილის ფხვნილი; გააჩერეთ მინიმუმ 7 წუთი; გამოიღეთ ცეცხილდან და დაამატეთ 2 სუფრის კოვზი ქოქოსის რძე. გაწურეთ ჯანჯაფილი ჩაი და დაუმატეთ 1 ს.კ. თაფლი
თქვენი ჯანჯაფილი ჩაი მზადაა!

ამ ჯანჯაფილი ჩაის დალევა შეგიძლიათ მომავალი დღიდან ყოველდღე. თუ არ გსურთ მისი რეგულარული დალევა, მაშინ მაინც გამოიყენეთ იგი ზამთრის პერიოდში, რათა თავიდან აიცილოთ სეზონური ჯანმრთელობის პრობლემები. ჯანჯაფილი ჩაის დახმარებით დაცული იქნებიტ ინფექციებისგან.

Facebook კომენტარები