სამკურნალო ბალზამი ჩვეულებრივი მწვანე კაკლისგან – წამალი სერიოზული დაავადებების წინააღმდეგ!!

მედიცინა დედა ბუნებისგან! ეს ბალზამი ყოველთვის აყენებს ხალხს ფეხზე!ხალხურმა მკურნალმა სერგეი გერასიმოვმა, მწვანე კაკლისა და სხვა ბიოლოგიურად სასარგებლო ნივთიერებების სამკურნალო თვისებების საფუძველზე, შექმნა ბალზამი, რომელსაც მან უწოდა “გერასიმოვის ბალზამი”. ბალზამის ძირითადი კომპონენტები: კაკალი, ალკოჰოლი, ყვავილების თაფლი და პროპოლი.

რა დაავადებებს მკურნალობს ბალზამი?: “ბალზამი გერასიმოვის” გამოყენების ჩვენებები: სხვადასხვა სიმსივნის მკურნალობა, მათ შორის პროსტატის ადენომა, მასტოპათია; ფილტვის დაავადებების მკურნალობა, თუნდაც ტუბერკულოზი და ბრონქული ასთმა; სახსრების დაავადებების, სისხლძარღვთა და კანის დაავადებების მკურნალობა, ჰიპოთირეოზი (ფარისებრი ჯირკვლის ფუნქციის დაქვეითება) და სხვა.

ბალზამის მომზადების პროცესში გერასიმოვი ითვალისწინებს მთვარის ფაზებს, იყენებს სტრუქტურულ წყალს. ბალზამის მომზადების ერთ-ერთი საიდუმლო მისი ექვსთვიანი ზემოქმედებაა გარკვეულ ტემპერატურაზე. ეს პირობები უზრუნველყოფს ბალზამის უკეთეს დუღილს.

ბალზას აქვს შესანიშნავი გემო, გამოიყენება მცირე რაოდენობით (კოვზი საკმარისია), ადვილად აღწევს ორგანიზმში (ალკოჰოლისა და თაფლის გამო) და აღწევს მტკივნეულ ადგილზე, პროპოლისი კი აძლიერებს სამკურნალო ეფექტს.

გერასიმოვის აზრით, ბალზამის გამოყენების დადებითი შედეგი დაფიქსირდა იმ შემთხვევაშიც კი, როდესაც პაციენტები არ იცავდნენ რეკომენდებულ დიეტასა და რეჟიმს და არ თმობდნენ მოწევას.

მომზადება: მსგავსი ბალზამის დამზადება შეგიძლიათ თავად სცადოთ. ნებისმიერ შემთხვევაში, რეცეპტი ზიანს არ მოგაყენებთ. დაგჭირდებათ 0,5 ლიტრი ადუღებული წყალი, 0,5 ლიტრი არაყი, 0,5 ლიტრი თაფლი, 200 გრ დაჭრილი კაკალი რძის ცვილის სიმწიფით და 200 გრ დაჭრილი პროპოლისი.

კაკალი შეიცავს ყველაზე მეტ იოდს და სხვა მიკროელემენტებს. კარგად გახეხეთ ისინი ან გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დანით წვრილად დავჭრათ პროპოლისიც.

დაჭრილი კაკალი და პროპოლისი ჩადეთ 3 ლიტრიან მინის ქილაში და დაასხით ახალი ყვავილების თაფლი, წყალი და არაყი. მოათავსეთ ბნელ ადგილას, სადაც ტემპერატურა 35-დან 40 ° C- მდეა. უფრო მაღალი ტემპერატურა ანადგურებს ფერმენტებს, ხოლო დაბალი ტემპერატურა ნაკლებად უწყობს ხელს დუღილის პროცესს.

ნარევი უნდა შეინახოთ 3-დან 6 თვემდე. შემდეგ კი თქვენ უნდა მიირთვათ 1 ჩაის კოვზი ჭამამდე დღეში 1-3-ჯერ.

Facebook კომენტარები