ცხარე ყავა დარიჩინით და ქოქოსის რძით უწყვეტი ენერგიისთვის

ადამიანების 80 პროცენტზე მეტი დილას იწყებს ჭიქა ყავით. მაგრამ ზოგჯერ, დილით ყავის დალევამ შეიძლება გამოიწვიოს კუჭის გაღიზიანება. ამ მიზეზის გამო, ჩვენ გირჩევთ, რომ თქვენ დაამატოთ რამდენიმე ინგრედიენტები და კოფეინს გამოწვეული ენერგია გაგრძელდება მთელი დღის ბოლომდე.

იმისთვის რომ თქვენი ყავა გახადოთ უფრო გემრიელი და დაიცვათ კუჭი გაღიზიანებისგან უნდა დაამატოთ შემდეგი ინგრედიენტები.

შემადგენლობა:
150 მლ ყავა, 100 მლ ქოქოსის რძე, მწიკვი კარდამონი, ჯავზი, მიხაკი, ვანილი, შაქარი გემოვნებით.

როგორ მოვამზადოთ?
ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტები მოათავსეთ ბლენდერში და აურიეთ სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. შემდეგ მიღებული მასა გადაიტანეთ მინის ქილაში და შეინახეთ მაცივარში. დალიეთ 1 ჭიქა ყავა ყოველ დილით, რომ გაიღვიძოთ და გაზარდოთ თქვენი ენერგიის დონე.

ქოქოსის რძე არის ჯანსაღი ცხიმების ფანტასტიკური წყარო, რომელიც საჭიროა ტვინის სწორი ფუნქციონირებისათვის. ის ასევე შეიცავს დიდი რაოდენობით მაგნიუმს, კალციუმს, რკინას, თუთიას, კალიუმს, სპილენძს, ფოსფორს, C ვიტამინს, E ვიტამინს და K ვიტამინს

კანაფის ცილა არის ცილა, რომელიც შეიცავს 20 ამინომჟავებს. ის ასევე მდიდარია ბოჭკოებით, რაც ხელს უწყობს საჭმლის მონელების გაუმჯობესებას. ყველა მცენარის მსგავსად, კანაფი ასევე არის ვიტამინების, მინერალების, ქლოროფილის და სხვა ფიტოელემენტების კარგი წყარო.

ქლიავი არა მხოლოდ სიტკბოს მატებს, არამედ შეიცავს ბოჭკოს, სპილენძს, რკინას, კალიუმს, A ვიტამინს და K ვიტამინს.

დარიჩინი მართლაც შესანიშნავი სანელებელია, რომელსაც მრავალი თვალსაზრისით შეუძლია გააუმჯობესოს ჩვენი ჯანმრთელობა. ის ყველაზე ცნობილია მეტაბოლიზმის გაძლიერების, ტვინის ფუნქციის გაუმჯობესებისა და სისხლში შაქრის დონის რეგულირების უნარით.

კარდამონი მზადდება სამხრეთ აზიის მკვიდრი რამდენიმე მცენარის თესლისგან. ეს სურნელოვანი სანელებელი სავსეა ნუტრიენტებით და აქვს ძლიერი ანთების საწინააღმდეგო, ანტიდეპრესანტული, სპაზმოლიზური და ანტიბაქტერიული თვისებები.

ჯავზი არის სანელებელი, რომელიც მიიღება მუსკატის ხის თესლიდან. საუკუნეების განმავლობაში, ეს სამკურნალო სანელებელი გამოიყენებოდა ყველაფრის სამკურნალოდ, კბილის ტკივილებიდან და კუნთებიდან ტკივილამდე, საჭმლის მომნელებელ პრობლემებამდე. გარდა ამისა, ფლავონოიდური ანტიოქსიდანტების, ვიტამინების, მინერალებისა და ფიტოქიმიკატების მაღალ დონეს შეუძლია მნიშვნელოვნად გააუმჯობესოს იმუნური სისტემა.

Facebook კომენტარები