avia.ge

დაამზადეთ ნივრის ზეთისგან სისხლძარღვების სამკურნალო საშუალება!!
საუკუნეების განმავლობაში ნიორი მრავალი დაავადების სამკურნალო საშუალება იყო. პითაგორაც კი ნიორს უწოდებდა “სანელებლების მეფეს”. თანამედროვე მეცნიერებამ ჩაატარა უზარმაზარი კვლევა ძირეული მოსავლის შესახებ და დაადასტურა მისი უნიკალური თვისებები. ნიორი არა მხოლოდ გემრიელ გემოს მატებს კერძებს, არამედ მრავალი სამკურნალო რეცეპტის კომპონენტია. ნივრის დაფუძნებული ზეთი აღიარებულია, როგორც სხეულის მკურნალობის ერთ-ერთი ყველაზე ეფექტური მეთოდი. როგორ გამოვიყენოთ ნივრის ზეთი სწორად, რომლის სარგებელი დადასტურებულია თანამედროვე კვლევებით და თაობების მრავალსაუკუნოვანი გამოცდილებით, აღწერილია სტატიაში.

ნივრის ზეთი არის ნებისმიერი მცენარეული ზეთი გაჟღენთილი ნიორით (ყველაზე ხშირად გამოიყენება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთი). ნიორი თავისთავად შეიცავს ძალიან ცოტა ცხიმს მცენარეული ზეთის დასამზადებლად.

ნივრის ზეთი მითითებულია მრავალი დაავადების სამკურნალოდ და პროფილაქტიკისთვის, ფართოდ გამოიყენება ხალხურ მედიცინასა და კოსმეტოლოგიაში. ზეთის ნაყენის მიღება ძალიან სასარგებლოა დაზიანებებისგან გამოჯანმრთელებისთვის, სტრესის დროს, როდესაც სხეული ექვემდებარება მაღალ ფიზიკურ და გონებრივ სტრესს. ნივრის ზეთი არის თრომბოზის, ათეროსკლეროზის, რესპირატორული დაავადებების, მამრობითი სასქესო სისტემის დაავადებების ეფექტური პროფილაქტიკა. ნიორი ზრდის ორგანიზმის წინააღმდეგობას ინფექციების მიმართ, ააქტიურებს შრომისუნარიანობას, აუმჯობესებს ფიზიკურ ძალას და გამძლეობას. ხსნის თავის ტვინის სისხლძარღვების სპაზმებს, გულის კრუნჩხვებს, ხსნის სუნთქვის უკმარისობას, იგი სკლეროზის შესანიშნავი პროფილაქტიკაა, არაჩვეულებრივად აფართოებს სისხლძარღვებს.

გთავაზობთ არაჩვეულებრივ ხალხურ რეცეპტს სისხლძარღვების სამკურნალოდ, რომელიც შეგიძლიათ დაამზადოთ ნივრის ზეთის საშუალებით.

ამისთვის თქვენ დაგჭირდებათ:
1 თავი საშუალო ზომის ნიორი, პატარა ზომის ქილა, 1 ჭიქა არარაფირინებული მზესუმზირის ზეთი, 1 ცალი ლიმონი.

მომზადების წესი:
გაასუფთავეთ 1 თავი ნიორი. გასუფთავებული ნიორი ჩაყარეთ მინის ქილაში, (რომელსაც ექნება ფართო კისერი) შემდეგ კი დაასხით 1 ჭიქა არარაფირინებული მზესუმზირის ზეთი. მიღებულ მასას დააფარეთ ზემოდან და შედეთ მაცივრის ქვედა ნაწილში. გააჩერეთ ამ მდგომარეობაში 1 დღის განმავლობაში. მეორე დღეს გამოვწუროთ ლიმონი იმდენი, რომ მივიღოთ 1 ჩაის კოვზი ლიმონის წვენი. შემდეგ ერთმანეთში ავურიოთ ლიმონის წვენი და ნიორის წვენი. რა თქმა უნდა ერთნაერი რაოდენობით. 1:1 პროპორციით. მიღებული მასა წაისვით დღეში 3-ჯერ, ჭამამდე 30 წუთით ადრე. სასურველი შედეგის მისაღებად კარგია თუ ჩაიტარებთ სრულ კურსს, რომელიც შეადგენს 1-დან 3 თვემდე მის გამოყენებას. ამ თვეებს შორის გააკეთეთ 1 თვიანი შესვენების ინტერვალები. ( 1 თვე ჩაიტარეთ კურსი, შემდეგი თვე დაისვენეთ, შემდეგ ისევ კურსი და ა.შ.)

აუცილებლად სანახავი: ლიმონიანი წყლის დილით დალევის დადებითი და უარყოფითი მხარეები.

Facebook კომენტარები
aviabiletebi online