რატომ უნდა დალიოთ ქიშმიშის დეკორქცია რეგულარულად? ეს საინტერესოა
ადამიანის სხეულის ერთ-ერთი მთავარი ორგანოა ღვიძლი. ის ასრულებს მთელ რიგ ფუნქციებს, რომლებიც პასუხისმგებელია ჩვენი საარსებო წყაროს უზრუნველყოფაზე. ეს ორგანო მონაწილეობს საჭმლის მონელების, სისხლის მიმოქცევის და ორგანიზმში არსებული ყველა ნივთიერების მეტაბოლიზმში. ამიტომ ღვიძლის ჯანმრთელობაზე ზრუნვა, დაზიანებისგან დაცვა და ტოქსინებისგან გაწმენდა გჭირდებათ.

არსებობს მრავალი აგენტი, მათ შორის ფარმაკოლოგიური, რომლებიც შექმნილია ღვიძლის გასაწმენდად. მაგრამ მათმა უმეტესობამ შეიძლება გამოიწვიოს გვერდითი მოვლენები.

დღეს გასწავლით თუ როგორ უნდა გავწმინდოთ ღვიძლი ტოქსინებისგან ბუნებრივი პროდუქტების, კერძოდ წყლისა და ქიშმიშის გამოყენებით.

დილით პატარა მუჭა ქიშმიში ასუფთავებს ორგანიზმს ცუდი ქოლესტერინისგან და დადებითად მოქმედებს გულის ჯანმრთელობაზე. ეს ხმელი ხილი მდიდარია ვიტამინებითა და მინერალებით. გარდა ამისა, ქიშმიში ანტიოქსიდანტების ერთ-ერთი უმდიდრესი წყაროა.

ქიშმიშის დეკორქციის გამოყენება კიდევ უფრო სასარგებლო იქნება. ქიშმიშის დეკორქცია შეიცავს ბევრად ნაკლებ შაქარს, ვიდრე ჩირი მათი ჩვეულებრივი ფორმით. მხოლოდ 4 დღის განმავლობაში ქიშმიშის დეკორაციის მიღებით, თქვენ შეამჩნევთ მნიშვნელოვან გაუმჯობესებას საჭმლის მომნელებელი სისტემის მუშაობაში და იგრძნობთ ენერგიის უპრეცედენტო მატებას.

ეს საშუალება შეუცვლელია მუცლის არეში სიმძიმის შეგრძნებასთან და მტკივნეულ მონელებასთან ბრძოლაში. იმის გამო, რომ ის ასტიმულირებს კუჭის წვენის გამოყოფას, საკვები უკეთესად შეიწოვება და ორგანიზმი ითვისებს მეტ საკვებ ნივთიერებებს.

ასეთ დეკორქციას აქვს მასტიმულირებელი მოქმედება ბიოქიმიურ პროცესებზე, რომლებიც მონაწილეობენ სისხლის გაწმენდაში, ასევე აძლიერებს იმუნურ სისტემას. ქიშმიშის და მისი ბულიონის გამოყენება გულ-სისხლძარღვთა სისტემის და ღვიძლის სხვადასხვა დაავადების კარგ პროფილაქტიკას ემსახურება.

როგორ მოვამზადოთ ქიშმიშის ნახარში

ინგრედიენტები: 400 მლ წყალი, 150 გრ ქიშმიში

მომზადება: ხმელი ხილი კარგად გარეცხეთ. მომზადებული სასმელი წყალი დაასხით სუფთა ქვაბში და მიიყვანეთ ადუღებამდე. მას შემდეგ, რაც წყალი ადუღდება, დაამატეთ გარეცხილი ქიშმიში და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 20 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დატოვეთ ბულიონი ერთი ღამით. დილით ბულიონი გადაწურეთ და გამოყენებამდე ოდნავ გაათბეთ. ქიშმიშის ყიდვისას ყურადღება მიაქციეთ მის ფერს და ტექსტურას. იგი არ უნდა იყოს ძალიან რბილი ან მყარი. მოერიდეთ მბზინავ გამხმარ ხილს და აირჩიე მუქი ფერის ქიშმიში.

დალიეთ თბილი ბულიონი დილით უზმოზე, ჭამამდე 30 წუთით ადრე 4 დღის განმავლობაში. გამწმენდი კურსი შეიძლება ჩატარდეს თვეში ერთხელ.

აუცილებლად სანახავი:თმის მოვლის საუკეთესო საშუალებები ხალხური მედიცინისგან.

Facebook კომენტარები