თუ გაწუხებთ ზურგის ტკივილი ოსტეოქონდროზის დროს, ბრინჯის კვასი დაგეხმარებათ! ეფექტურია

საყრდენ-მამოძრავებელი სისტემის პრობლემები ჩვენს დროში იშვიათობას ნამდვილად არ წარმოადგენს, რაც ცხოვრების თანამედროვე სტილის შედეგია. სახსრების ტკივილი და დისკომოფრტის საშინელი შეგრძნება, ოსტეოქონდროზი, მარილების ჩაგროვება – ყველა ამ პრობლემას მარტივად გაუმკლავდება ბრინჯის კვასი, რომლის დამზასებასა და მიღებას ახლა გასწავლით.

როდესაც ოსტეოქონდროზის ფონზე დედაჩემს საშინელი ტკივილები ტანჯავდა, სწორედ მაშინ წავაწყდი ამ უნიკალურ საშუალებას. კურსის დაწყებიდან ეტაპობრივად მისი მდგომარეობა საგრძობლად უმჯობესდებოდა, დღეს კი დედაჩემისთვის ტკივილები სრულიად უცხოა და ის ჩვეულ რეჟიმში განაგრძობს ცხოვრებას. არასდროს დამავიწყდება ის მძიმე პერიოდი, როდესაც დედას საწოლიდან დამოუკიდებლად წამოდგომაც კი ძალიან უჭირდა.

Მარილების სიჭარბის გამო, ტკივილი გვაწუხებს სახსრებში, წელისა და კისრის არეში. ოსტეოქონდროზის განკურნება ერთდროულად შეუძლებელია. მაგრამ აუცილებელია ტკივილისა და კეთილდღეობის განმუხტვა! ბრინჯის კვასი შესანიშნავად აშორებს სხეულს მარილებს!

ამისათვის ბრინჯის კვასი უნდა მოამზადოთ შემდეგნაერად:

1 ლიტრ ადუღებულ წყალში უნდა დაამატოთ 4 სუფრის კოვზი ნებისმიერი ბრინჯი, 3 სუფრის კოვზი შაქარი და 5 ცალი ქიშმიში შავი ფერის. აურიეთ და გააჩერეთ კვასი 4 დღის განმავლობაში, თუ ძალიან ცხელა, სამი დღე საკმარისია. ამის შემდეგ კვასი უნდა გადაწუროთ, ჩაასხათ ბოთლებში და შეინახოთ მაცივარში.

როგორ უნდა გამოვიყენოთ?

კვასი უნდა დალიოთ ნახევარი ჭიქა, დღეში სამჯერ ჭამის შემდეგ.

კვასის შემდეგი ნაწილი მზადდება პირველი ნაწილის ნაშთებისგან – გადაწურული კვასის შემდეგ დარჩენილ ნალექს დაუმატეთ 1 ლიტრი წყალი, 3 სუფრის კოვზი ბრინჯი, 3 სუფრის კოვზი შაქარი და 4 ქიშმიში. გააჩერეთ ისევ ისე როგორც პირველი მომზადებისას.

Ბრინჯის კვასის მეორე გადაწურვის შემდეგ, არ გადააგდოთ დარჩენილი ნაწილი, გამოიყენეთ მესამე ნაწილისთვის, მაგრამ დაამატეთ 2 სუფრის კოვზი ბრინჯი, 2 სუფრის კოვზი შაქარი და 3 ქიშმიში.

ეს კვასი მოქმედებს, როგორც ჩვეულებრივი ბრინჯის პილინგის მეთოდი, ნაკლებად პრობლემურია და, შესაბამისად, უფრო ეფექტურია, ვისაც უჭირს გააკეთოს რაიმე სასარგებლო ჯანმრთელობისთვის.

აუცილებლად სანახავი:20 როგორ ავარჩიოთ და შევინახოთ კოჭა? რა დროსაა რეკომენდებული მიღება?

Facebook კომენტარები