აი ამიტომ ხახვს კვირაში ერთხელ მაინც ვაცხობ ღუმელში! უნიკალური სამკურნალო საშუალება!

ხახვს აქვს ძლიერი ანტიბაქტერიული ეფექტი, ამის შესახებ ყველამ იცის.

ახალი ხახვის წვენი თაფლით მკურნალობს ბრონქიტს და პნევმონიას, ხსნის ხველების შეტევებს.

გახეხილი ხახვის კომპრესები ხელს უწყობს ყურის ტკივილს და ფეხებზე წასმის შემთხვევაში სხეულის ტემპერატურასაც კი ამცირებს.

მაგრამ ცოტამ თუ იცის, რომ სასარგებლოა არა მხოლოდ ახალი, არამედ გამომცხვარი ხახვი. თერმული დამუშავების დროს ის არ კარგავს თავის სასარგებლო თვისებებს, პირიქით!

გამომცხვარი ხახვის სარგებელი

  • გამომცხვარი ხახვი დაგეხმარებათ გაუმკლავდეთ წყლულს და ხანგრძლივ არასამკურნალო ჭრილობებს! აუცილებელია ხახვი გამოაცხვოთ პირდაპირ ქერქით და წაისვით მტკივნეულ ადგილებზე, სანამ გაუმჯობესებას არ იგრძნობთ.
  • ფურუნკულების სამკურნალოდ გამომცხვარი ხახვი უნდა გამოვიყენოთ. ხახვის თბილი კომპრესა პრობლემურ ადგილას დღეში 20 წუთის განმავლობაში უნდა გაიჩეროთ. ფურუნკული ძალიან მალე გაქრება!
  • ღუმელში გამომცხვარი ხახვის წყალობით ბუასილიც კი იკურნება! ხახვის კომპრესებს აქვს სადეზინფექციო თვისებები და ხელს უწყობს კანის ქსოვილების სწრაფ რეგენერაციას.
  • გამომცხვარი ხახვი უფრო ხშირად უნდა მიირთვას ყველამ, ვისაც სისხლის შედედების პრობლემა აქვს. ინფარქტის ან ინსულტის შემდეგ ასეთი ხახვი რეკომენდირებულია ყოველდღიურად მიირთვათ!
  • ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ ამ გზით მომზადებული ხახვი შეიყვანოთ თქვენს მენიუში დიაბეტით დაავადებულთათვის ან სისხლში შაქრის მომატებისადმი მიდრეკილების მქონე ადამიანებისთვის. შეგიძლიათ ხახვი მიირთვათ ძირითადი კერძების გარდა, ან შეგიძლიათ ჩაატაროთ ხახვის მკურნალობის სრული კურსი ან მიირთვათ უზმოზე ყოველ დილით. ეფექტი შესამჩნევია ერთი კვირის შემდეგ და ეს ყველაფერი ამ ბოსტნეულის შესანიშნავი შემადგენლობის წყალობით: გამომცხვარ ხახვში შემავალი გოგირდი და რკინა ხელს უწყობს სისხლში გლუკოზის დონის ნორმალიზებას და ხელს უწყობს პანკრეასისა და ღვიძლის გამართულ ფუნქციონირებას.
  • გამომცხვარი ხახვის გამოყენებისას ჰიპერტენზიის და ათეროსკლეროზის მქონე პაციენტების მდგომარეობა უმჯობესდება. ხახვი ხელს უწყობს სისხლძარღვების გაწმენდას, ხსნის ათეროსკლეროზულ დაფებს და ხელს უშლის არტერიული წნევის მკვეთრ ნახტომს.

გასაკვირი არ არის, რომ ყოველთვის ძალიან მომწონდა გამომცხვარი ხახვის გემო სხვადასხვა კერძებში! ღუმელში გამოცხობის შემდეგ ხახვისგან უბრალოდ ქრება ეთერზეთები, რაც ახალ ხახვს სპეციფიკურ გემოს და სუნს აძლევს. მაგრამ სარგებელი რჩება …

ჯანსაღი გამომცხვარი ხახვის მოსამზადებლად აირჩიეთ საშუალო ზომის ბოლქვები – ისინი შეიცავს ყველაზე ძვირფას მიკროელემენტებს!

აცნობეთ თქვენს მეგობრებს ამ ძალიან ჯანსაღი საშუალების შესახებ.

Facebook კომენტარები