მიირთვით ერთი კბილი ნიორი და ცოტა თაფლი უზმოზე და აი რა შეიცვლება თქვენს ორგანიზმში! ეს აქამდე როგორ არ ვცადე!!

ნიორი ერთ – ერთი ყველაზე პოპულარული ბუნებრივი ინგრედიენტია და მსოფლიოს სამზარეულოს უმეტესობის განუყოფელი ნაწილია. მიუხედავად თავისებური გემოსი, ნიორი წარმოუდგენლად ეფექტურია სხვადასხვა დაავადების სამკურნალოდ, განსაკუთრებით მაშინ, როცა უმს შეჭამთ.

ითვლება, რომ ნიორი ეფექტურია თითქმის ყველა დაავადების პროფილაქტიკისა და მკურნალობისთვის. ის ხელს უშლის ათეროსკლეროზს, გულის შეტევას, გულის კორონარული დაავადებას და ამცირებს ქოლესტერინსა და არტერიულ წნევას.

ის ასევე მკურნალობს მცირე დაავადებებს, როგორიცაა მწერების ნაკბენი, გაციება, გრიპი, ცხელება და სოკოვანი ინფექციები. ნიორი ეფექტურად აკონტროლებს დიაბეტის, პროსტატის გადიდებისა და ოსტეოართრიტის სიმპტომებს. გარდა ამისა, ტოქსინების აღმოფხვრის და იმუნური სისტემის გაძლიერების უნარი მისი ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი თვისებაა.

ნიორი ჯანჯაფილთან და ხახვთან ერთად ასუფთავებს ორგანიზმს ქიმიოთერაპიის შემდეგაც კი.

საუკეთესო შედეგისთვის გამოიყენეთ უმი ნიორი, რადგან სითბო დეცენტრალიზებს ალიცინს, მის აქტიურ ინგრედიენტს. თქვენ უბრალოდ უნდა მოაცალოთ კანი ნირს, წვრილად დაჭრათ, გააჩეროთ 15 წუთი და შემდეგ დაუმატეთ საჭმელს.

ასევე, სავსე კუჭი ვერ ითვისებს ყველა საკვებ ნივთიერებას, ამიტომ უმჯობესია მიირთვათ უზმეზე, სანამ რაიმეს დალევთ ან შეჭამთ.

იმუნიტეტისა და ჯანმრთელობის გასაძლიერებლად რეგულარულად უნდა მიირთვათ თაფლისა და ნივრის ნარევი.

აიღეთ 2-3 კბილი ნიორი, წვრილად დაჭერით და დაუმატეთ ერთი სუფრის კოვზი თაფლი. აურიეთ კარგად და მიირთვით ყოველდღე და მალე ნახავთ შედეგს!

გარდა ამისა, ეს რეცეპტი ეფექტურად ამაღლებს იმუნიტეტს, ხელს უშლის და ამშვიდებს ყელის ტკივილს და აქრობს გრიპის და გაციების სიმპტომებს. ეს არის ძალიან ძლიერი  ბუნებრივი საშუალება.

აი , როგორ მოვამზადოთ იგი :

საჭირო ინგრედიენტები:

  • 5 კბილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი
  • 1 ს. კ. დაჭრილი ან დახეხილი ჯანჯაფილი,
  • გაუფილტრავი ვაშლის ძმარი
  • 1 ცალი ლიმონი,
  • 2 ცალი წითელი წიწაკა, წვრილად დაჭრილი

მომზადება:

თუ თქვენ გაქვთ მგრძნობიარე კანი, აუცილებლად გამოიყენეთ ხელთათმანები ამ ტონიკის მოსამზადებლად, რადგან ინგრედიენტების ბუნებრივმა ზეთებმა შეიძლება გამოიწვიოს დამწვრობა ან გამონაყარი.

შემდეგ უნდა აიღოთ 350-500 მლ-იანი ქილა. ქილაში პირველ ფენად მოათავსეთ გახეხილი ჯანჯაფილი, მეორე ფენა დაფქული ნიორი, შემდეგ კი ცხარე წიწაკა, თესლით. შემდეგ დაამატეთ ჯანჯაფილი, ჩაასხით ლიმონის წვენი ქილაში და ბოლოს დაამატეთ ვაშლის ძმარი.

მჭიდროდ დახურეთ ქილა. შეინახეთ საკუჭნაოში. დროის გასვლის შემდეგ გამოიყენეთ მიღებული მასა რეგულარულად დაავადების თავიდან ასაცილებლად ან სიმპტომების შესამსუბუქებლად.

Facebook კომენტარები