Turebi iafad Flekosteli

აი, როგორ მოვამზადოთ შვრია წონის დაკლებისთვის, სამკურნალოდ და სხეულის გასაძლიერებლად!

თუ თქვენ დაინტერესდებით შვრიის სასარგებლო თვისებებით, მაშინ აღმოაჩენთ, რომ ეს წაგრძელებული მარცვლები შეიცავს ადამიანის სიცოცხლისთვის აუცილებელ თითქმის ყველა ნივთიერებას!

მინერალური მარილების სიმრავლე, ღირებული მიკრო და მაკრო ელემენტები: თუთია, ფოსფორი, რკინა, კობალტი, სილიციუმი, ფტორი, იოდი, ვიტამინები A, E, K და B ჯგუფი, არსებითი ამინომჟავები (ლიზინი, ტრიპტოფანი), ეთერზეთები, ცხიმები, ნახშირწყლები… ყველაფერი ეს ხდის შვრიას მართლაც ფასდაუდებელ პროდუქტად!

შვრიის ნახარშის მომზადების შემდეგ, თქვენ მიიღებთ ყველაზე ეფექტურ საშუალებებს მრავალი დაავადების წინააღმდეგ, რადგან სათანადო მოხარშვით, მარცვლეულიდან და მათი ნაჭუჭებიდან ყველა სასარგებლო ნივთიერება გადადის სასმელში.

შვრიის ბულიონი

  • შვრიის ნახარში აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლას
  •   ეხმარება გაუმკლავდეს ანემიას, ნეფრიტს, პნევმონიას, ბრონქიტს, ტრაქეიტს,
  • ძალიან სასარგებლოა ღვიძლის დაავადებების, პანკრეატიტის, კუჭისა და თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლულის, ქრონიკული გასტრიტის დროს, კუჭის წვენის მჟავიანობის მიუხედავად.
  • გარდა ამისა, შვრიის ფაფა ხელს უწყობს ნერვული სისტემის, სისხლძარღვების და გულის კუნთის გაძლიერებას.
  • აუმჯობესებს სისხლის შემადგენლობას, მოქმედებს როგორც დიაფორეზული და სიცხის დამწევი საშუალება გაციების დროს.

ინგრედიენტები

  • სამი სუფრის კოვზი შვრია
  • 3-3,5 ლიტრი წყალი

მომზადება და გამოყენება

შვრია მსუბუქად დაფქვით ყავის საფქვავში, დაამატეთ წყალი, დადგით ცეცხლზე და ადუღების შემდეგ 10-15 წუთის განმავლობაში მოხარშეთ. ამის შემდეგ შეფუთეთ ტაფა და დატოვეთ ბულიონი 7 საათის განმავლობაში.

დროის გასვლის შემდეგ, გახსენით ტაფის სახურავი და ამოიღეთ სახურავზე დარჩენილი ნაჭერი.

კარტოფილის საჭყლეტით კარგად ჩაჭყლიტეთ შვრია, რომ ბულიონი უფრო გაჯერებული იყოს.

გაწურეთ დეკორქცია კარგად.

მიღება:

შვრიის მითითებული რაოდენობით მიიღება დაახლოებით 1 ლიტრი ბულიონი. თქვენ უნდა დალიოთ 1 ჭიქა დღეში 3-ჯერ ჭამამდე 30 წუთით ადრე. მკურნალობის კურსი 1 თვეა. ერთი თვის შესვენების შემდეგ, კურსი შეიძლება განმეორდეს.

სამკურნალო დეკორქციის მოსამზადებლად ძალიან მნიშვნელოვანია შვრიის მთლიანი მარცვლების გამოყენება და არა ფანტელები – ეს არის სასმელის მაღალი ღირებულების საიდუმლო. ფანტელებიდან უმჯობესია გემრიელი შვრიის ფაფა მოამზადოთ საკვებად.

Facebook კომენტარები
Aviabiletebi ganvadebit Varikosette