ამ სიროფის დახმარებით გამიუმჯობესდა სმენა და მხედველობა! ეს ყველაზე ძლიერი საშუალებაა, რაც კი ოდესმე გამომიცდია! 

იცოდით, რომ არსებობს ბუნებრივი სიროფი, რომელსაც შეუძლია საგრძნობლად გააუმჯობესოს თქვენი მეხსიერება, სმენა და მხედველობა? ასევე, ეს სიროფი დაგვეხმარება თავიდან ავიცილოთ სითხის შეკავება, მოვიშოროთ ზედმეტი ცხიმი.

სიროფის მთავარი ინგრედიენტი არის პირშუშხა. მნიშვნელოვან თვისებებს შორის შეიძლება აღმოვაჩინოთ ნივთიერებათა ცვლის დაჩქარების უნარი. გარდა ამისა, მას შეუძლია ხელი შეუწყოს ჩვენი კუჭის ბაქტერიული ფლორის გაუმჯობესებას. ამავდროულად, სასარგებლოა გონებრივი და ფიზიკური დაღლილობის წინააღმდეგ საბრძოლველად.

ეს ბოსტნეული წარმოუდგენლად სასარგებლოა მათთვის, ვისაც აწუხებს ართრიტი, სითხის შეკავება, შარდმჟავას მაღალი დონე და ჰიპერტენზია. ადამიანებს, რომლებსაც თირკმლის ან ნაღვლის ბუშტის ქვების ამოღება სჭირდებათ, შეუძლიათ გამოიყენონ ეს რეცეპტი.

ინგრედიენტები, რომლებიც დაგჭირდებათ ამ სიროფის მოსამზადებლად:

– 4 ცალი ლიმონი

– 3 სუფრის კოვზი თაფლი

– ცოტაოდენი ჯანჯაფილი

– 2 სუფრის კოვზი დარიჩინის ფხვნილი

– 1 ცალი ახალი პირშუშხა

მომზადების ეტაპები შემდეგნაერია:

პირველ რიგში ჯანჯაფილი და პირშუშხა გახეხეთ და შეურიეთ ერთმანეთს. შემდეგ ნარევს უნდა დაუმატოთ წინასწარ გამოწურული ლიმონის წვენი და გააგრძელოთ მორევა. როდესაც ამ ინგრედიენტებს ერთმანეთს შეურევთ, შემდეგ დაუმატეთ დარიჩინი და თაფლი და ისევ აურიეთ, რომ მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა. შემდეგ, სასურველია ნარევი შეინახოთ მაცივარში, ქილაში ან შუშის ჭურჭელში ისე, რომ თავსახური კარგად ჰქონდეს დაფარებული.

მიღება:

მიიღეთ 1 კოვზი დღეში ორჯერ მაინც, ყოველთვის ძირითად კვებამდე (ლანჩამდე და ვახშმამდე). თქვენ შეგიძლიათ მიირთვათ ეს საშუალება განუწყვეტლივ დაახლოებით სამი კვირის განმავლობაში, შემდეგ შეისვენეთ და სურვილის შემთხვევაში განაახლოთ მისი მიღება.

ეს ხელნაკეთი სიროფი ხელს უწყობს სითხის შეკავების თავიდან აცილებას და ხელს უწყობს ჭარბი ცხიმის მოცილებას მეტაბოლიზმის დაჩქარების შემდეგ, რითაც ხელს უწყობს ცხიმის დაწვას დაჩქარებული ტემპით, სხვადასხვა სახის ვარჯიშებთან ერთად.

ამ საშუალების წყალობით შესაძლოა მეხსიერების, სმენისა და მხედველობის გაუმჯობესებაც კი შეამჩნიოთ, რადგან ის C, B1, B2 და B6 ვიტამინების მართლაც მდიდარი წყაროა. ის ასევე შეიცავს დიდი რაოდენობით რკინას, კალიუმს, ფოსფორს და მაგნიუმს.

Facebook კომენტარები